Konya’da İş Yerinde Şiddetli Patlama: Bir İşçi Yaralandı

Konya’nın Karatay ilçesinde bulunan bir iş yerinde meydana gelen patlama, Fevzi Çakmak Mahallesi’nde büyük bir panik yarattı.

Henüz belirlenemeyen bir sebeple gerçekleşen patlama, iş yerinde büyük çapta maddi hasara yol açarken, bir işçi de yaralandı. Olayın ardından ihbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

T24’ün aktardığına göre sağlık ekiplerinin hızlı müdahalesiyle yaralı işçi Hakan Filiz, iş yerindeki patlamadan etkilenerek vücudunda yanıklarla hastaneye kaldırıldı.

OLAY ANI KAMERAYA YANSIDI

Patlama anı güvenlik kamerasına yansırken, görüntülerde Hakan Filiz’in mikserle boyayı karıştırdığı sırada patlamanın meydana geldiği, havaya fırlayarak yere düştüğü ve arkadaşlarının yardımıyla tutuşan kıyafetlerini söndürmeye çalıştığı anlar net bir şekilde görüldü.

Polis ekipleri, olay yerinde detaylı incelemelerde bulunurken, patlamanın neden kaynaklandığını belirlemek için soruşturma başlattı. İş yerindeki güvenlik önlemleri ve çalışma koşullarıyla ilgili detaylı araştırmaların devam ettiği bildirildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir